Welkom!

Op deze kaart ziet u de locaties van de nieuw te plannen ondergondse container locaties. Hierop kunt u reageren. Uw aanwijzingen en opmerkingen nemen we zoveel mogelijk mee in het definitieve ontwerp.

U kunt op een bepaalde plaats op de kaart een reactie plaatsen: klik dan op ‘plaats een punt’. Selecteer daarna de plek waar het om gaat en laat uw opmerking achter.

De gemeente probeert alle opmerkingen mee te nemen. Soms vallen ze helaas af omdat ze niet mogelijk zijn of omdat andere bewoners iets anders willen. Hiervoor vragen we uw begrip. Alle reacties kunt u terugzien op de Overzichtskaart U mag altijd even vragen wat wij met uw reactie gedaan hebben. Bedankt voor uw bijdrage!


Het afval projectteam
www.ikbennieuwegein.nl/afvalapart

Heeft u een klacht die zo snel mogelijk opgelost moet worden (bijvoorbeeld zwerfvuil of gebreken), doe dat dan niet via deze kaart maar via www.nieuwegein.nl/inwoner/melding-openbare-ruimte/

Door op 'Ik ga akkoord' te klikken gaat u akkoord met de volgende privacy regels.
Er wordt u na het toevoegen van uw idee gevraagd om persoonlijke gegevens in te vullen. Hiermee kunt u op de hoogte gehouden worden van dit project en wat er met uw idee gedaan wordt. Wij gebruiken uw gegevens voor het versturen van nieuwsbrieven. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor dit project en worden niet gedeeld met derden en na afronding van dit project worden uw gegevens verwijderd. Wilt u liever anoniem blijven? Dan kunt u het project volgen op: www.ikbennieuwegein.nl/afvalapart